Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »
Czytali temat:
Radoslaw O (7628 niezalogowanych)
1 Post

(bad harry)
Wiking
Hilton masz żyłke do interesów
teraz jak przywiozą to sie okaże że nie te

bogdanr .....nigdzie nie polecisz pewnie bo ten ejahflokulkun drga że się mi dom częsie w norge na zachodnim wybrzeżu będzie chmura
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Udawalem kiedys syna znanego producenta butow.. Zawsze na VIP'a na imprezy wchodzilem, a i w dziekanacie chody mialem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
giovi2 napisał:
A moejmu zięciowi nie udało się przeskoczyc przez murek i teraz ma calutką nogę w gipsie ...no i jest na łasce mojej córki

oj to biedaczkowi dobrze pewnie wcale tego gipsu nie będzie chciał ściągać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
247 Postów
Stały Bywalec
Giovi
ja myśle że ten zięć to i ze zdrową nogą jest na WASZEJ łasce, widząc ile charakteru wkładasz w swoje posty
Pzdr.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
197 Postów
Bogumila Jasinska
(bogdanor1)
Stały Bywalec
No i udalo ci sie -badharry -odebrac mi ostatnia nadzieje na ogladanie kraju !!! A u mnie nie ma zadnych chmur i sloneczko dzisiaj pieknie swiecilo !!! I chalupka stoi spokojnie !!! I udalo sie ,ze sie nie czesie !!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
bad harry napisał:
giovi2 napisał:
A moejmu zięciowi nie udało się przeskoczyc przez murek i teraz ma calutką nogę w gipsie ...no i jest na łasce mojej córki

Dobrze? Nie sądzę
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
kanakk napisał:
Giovi
ja myśle że ten zięć to i ze zdrową nogą jest na WASZEJ łasce, widząc ile charakteru wkładasz w swoje posty
Pzdr.

Nie jest tak zle, ja się nie wtrącam ale z moja córką też nie ma łatwo(wdała się w mamusię)
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
bogdanor1 napisał:
No i udalo ci sie -badharry -odebrac mi ostatnia nadzieje na ogladanie kraju !!! A u mnie nie ma zadnych chmur i sloneczko dzisiaj pieknie swiecilo !!! I chalupka stoi spokojnie !!! I udalo sie ,ze sie nie czesie !!!

jak będziesz całkiem załamana to ci wyśle jakieś slajdy z widokiem tatr albo mazur ...na pocieszenie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
no i ja się dołączę

POCHWA(LONY)

kutwa z tym wulkanem to mogliby już przestać bo i ja na łykend sie wybieram(sad feace)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking

Dobrze? Nie sądzę

nie dawno po ślubie ???
ten gips to siłą mu trzeba będzie ściągnąć bo z łożka sam nie wyjdzie ...jak jest tam na łasce córki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok